Las gambas al ajillo es una receta tradicional española que se caracteriza por su sabor intenso y su sencillez de preparación. Con los ingredientes adecuados y un poco de práctica, podrás hacer unas gambas al ajillo para dos personas perfectas.

Com fer unes gambes a l'all fàcil i perfectes?

Les gambes a l'all són una recepta tradicional espanyola que es caracteritza pel seu sabor intens i la seva senzillesa de preparació. És una de les tapes més populars als bars i restaurants d'Espanya i una manera fàcil i deliciosa de gaudir de les gambes. A continuació, us expliquem pas a pas com fer unes gambes a l'all per a dues persones.

Ingredients:

  • 1/2 kg de gambes pelades
  • 3 alls
  • 1/4 tassa de vi blanc
  • 1/4 tassa de brou de peix o aigua
  • 1/4 tassa d'oli d'oliva
  • Sal i pebre al gust

Preparació:

  1. Peleu i piqueu finament les dents d'all.
  2. Escalfeu l'oli d'oliva en una paella a foc mitjà-alt. Afegiu-hi l'all picat i cuineu-ho durant uns minuts, o fins que l'all estigui daurat.
  3. Afegir les gambes a la paella i saltar durant uns minuts, fins que estiguin cuites. Remenar de tant en tant per evitar que les gambes s'adhereixin al fons de la paella.
  4. Afegir el vi blanc, el brou de peix o aigua, la sal i el pebre al gust. Barregeu-ho bé i deixeu cuinar durant uns minuts més, fins que el líquid s'hagi reduït i les gambes estiguin ben cobertes de la salsa.
  5. Serviu-ho calent, acompanyat amb pa torrat per sucar a la salsa.

Consells i trucs:

  • És important triar gambes fresques i de bona qualitat perquè la recepta tingui un sabor intens i deliciós.
  • Si preferiu un sabor més intens, podeu afegir una mica més d'all.
  • Pots variar la recepta afegint diferents ingredients, com llimona, julivert, coriandre, etc.
  • Si no tens brou de peix, pots fer servir aigua o brou de pollastre.

En resum, les gambes a l'all és una recepta tradicional espanyola que es caracteritza pel seu sabor intens i la seva senzillesa de preparació. Amb els ingredients adequats i una mica de pràctica, podràs fer unes gambes a l'all per a dues persones perfectes cada vegada. A més, un cop tinguis la recepta bàsica, pots experimentar amb diferents ingredients i sabors per donar-li un toc personal al teu plat.

Si vols tastar les millors gambes a l'all, visita el nostre Restaurant La Roda Poblenou.

Les gambes a l'all és una recepta tradicional espanyola que es caracteritza pel sabor intens i la senzillesa de preparació. Amb els ingredients adequats i una mica de pràctica, podràs fer unes gambes a l'all per a dues persones perfectes.

Tornar al bloc

Deixa un comentari